Afspraak maken - Quality Company Support
Maak een afspraak: +31 71 517 4747

Het Project Management Office

Projectassistent/Secretaresse

De Projectassistent/Secretaresse op locatie is een belangrijke schakel binnen een projectgroep of projectteam. Zij ondersteunt het team proactief met de uitvoering van secretariële en administratieve taken. Door de professionele ondersteuning zorg de Projectassistent/Secretaresse dat teamleden hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren en ontwikkelt snel een goed begrip voor de organisatie en de klant. Je bent klantgericht, stressbestendig, een team player, neemt verantwoordelijkheid en is in staat zelfstandig bijdrage aan het team te formuleren. En is voor de organisatie een centraal aanspreekpunt.

Let our advance worrying become advance thinking and planning

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waar kan ik u mee van dienst zijn?

De Secretaresse/Projectassistent

De Secretaresse of Projectassistent op locatie is een belangrijke schakel binnen een projectgroep of projectteam. Zij ondersteunt het team proactief met de uitvoering van secretariële en administratieve taken. Door de professionele ondersteuning zorg de Secretaresse of Projectassistent dat teamleden hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren en ontwikkelt snel een goed begrip voor de organisatie en de klant. Ze is klantgericht, stressbestendig, een team player, neemt verantwoordelijkheid en is in staat zelfstandig bijdrage aan het team te formuleren. Ze is voor de organisatie een centraal aanspreekpunt. Project secretaresses kunnen worden ingezet bij een bestuursbureau, een projectteam of iedere commerciele organisatie. Ze kunnen ook werken in bedrijven die grote contractuele projecten uitvoeren.In het algemeen bestaat er geen specifieke definitie voor het soort werk project secretarissen uitvoeren. Van bedrijf tot bedrijf kan dit variëren, afhankelijk van wat elk bedrijf in een project secretaresse zoekt. Soms kunnen deze taken worden gecombineerd met de taken van andere administratieve secretarissen zoals uitvoerende medewerkers.

De Projectsecretaris

De projectsecretaris ondersteunt de projectleider en de projectteams in administratief en inhoudelijk opzicht en voert verschillende administratieve en coördinatie taken uit voor deze projecten zoals; agendabeheer, verslaglegging, het bewaken van afspraken, opzetten en beheren van projectdossier en daaraan gerelateerde versiebeheer van documenten, beheren van projectvoortgang, beheren van contracten, opzetten en beheren van de projectplanning, opzetten en beheren van projectrisico’s en -issues en opzetten en beheren van qualityreviews.
De werkzaamheden van de projectsecretaris gaan nog dieper. Inhoudelijke taken bestaan uit bijdragen aan totstandkoming van beleid en bijdragen aan projectvoortgangsrapportage. Rapporteert aan de projectleider.

Project secretarissen kunnen overal worden gebruikt afhankelijk van de specifieke behoeften van de inlenende onderneming.

De Projectleider

De Projectmanager of Projectleider verzorgt de dagelijkse leiding van een project. Met het project moet een resultaat worden gehaald binnen een bepaalde periode. De projectmanager geeft leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat. De projectmanager is bezig met de dagelijkse gang van zaken en zit dicht bij het vuur. Een project manager kan meestal niet terugvallen op routine. Improviseren is daarom aan de orde van de dag.

Wanneer
Als er iets nieuws wordt gedaan en hiervoor een speciaal team wordt samengesteld. Of als de kennis binnen de organisatie niet aanwezig is, wordt er een project manager van buiten ingeschakeld.

LAGE KOSTEN: een volledige receptie op afstand zonder de vaste lasten

OPTIMAAL BEREIKBAAR: altijd bereikbaar voor klanten en prospects

ONGESTOORD WERKEN: optimaal werken verhoogt jouw productiviteit en omzet